Els Homes llop de Castronegro

Llop dels homes Castronegro és un joc de cartes de 8 a 18 jugadors.
En general, hi ha dos bandes en la partida, Vilatans i homes llop.
L’objectiu de cada equip és eliminar a tots els membres de l’equip per contra, amb la particularitat que la majoria dels Vilatans ignoren qui són els homes Llop (una excepció de certs Vilatans especial, que poden posseir informació addicional), mentre que els homes saben qui són els homes llop llop i qui els vilatans, però estan en minoris fer veure per tant que són vilatans i deuen.
A totes les persones que se les rebin un denominador de carta “Jugadors” i es considera que formen “El Llogaret”.
El joc passa al voltant de dues fases:
– Fase de dia: (tots els jugadors que tenen els ulls oberts i parlen, tractant de trobar als homes Llop, mentre els homes llop es fa passar per Vilatans) 
– Fase de nit (tots els jugadors tenen els ulls tancats, sense aquells narrador i pel qual van sent cridats actuen en silenci). Durant la fase de la nit, els homes llop obriran els ulls en el seu torn per triar una víctima, qui morirà el dia següent.
Durant la fase de el dia, tots els jugadors intentaran descobrir qui o qui d’entre ells és un home llop, i després de debatre, votaran el jugador que han elegit (el jugador amb més vots serà eliminat de la partida i apareixerà públicament la seva carta).
Les fases de nit i dia es van alternant successivament fins que només quedin homes llop o Vilatans vius
La partida acaba amb la victòria d’un dels dos. 
 

Deixa un comentari