Botiga Va de Jocs

Va de Jocs és una botiga de jocs de taula física i en linia amb ludoteca. A més ofereixen diferents tallers, esdeveniments.

Els creadors de Va de Jocs som dos amics de tota la vida, l’Edgar i el Carlos, a qui ens agraden molt els jocs de taula. Hem estat durant molts anys en una associació de lleure treballant i fent arribar aquest món lúdic a molts nens i nenes de diferents escoles de Mataró.

Farà uns 2-3 anys comencem a parlar d’un projecte molt ambiciós per a la nostra ciutat: Obrir una botiga de jocs de taula moderna amb la particularitat de poder fer tallers i esdeveniments per a totes les edats i fer arribar diferents metodologies d’ensenyament basades en els jocs de taula. Des de llavors hem realitzat diferents activitats extraescolars i tallers en actes de la ciutat relacionats amb els jocs de taula, el rol i el moviment escape room.

Finalment ens hem llançat a la piscina i hem decidit fer el nostre somni i obrir les portes a un espai on tothom és benvingut. Tots podreu venir a gaudir dels jocs, comprar, aprendre, relacionar-vos…