Editorial 2 Tomatoes Games

2Tomatoes Games és una editorial de jocs de taula que va iniciar els seus passos el 2016 de la mà de Jordi i Álvaro. Des de llavors, els tomàquets que conformen aquesta petita família s’han anat multiplicant, i amb ells el nombre de jocs publicats.

A 2Tomatoes Games publiquen llicències de gran èxit a nivell mundial, tant per a públics que s’inicien al hobby – Magic Maze, Karak, Burgle Bros, Hanamikoji, Ponzi Scheme, Candy Crush,…-, com dels jugadors més avesats amb obres mestres com Root, Pax Pamir, Oath, Yokohama o John Company…

…Però fan molt més! Aposten per la creació pròpia: Peak Oil, New Corp Order, Upstream, Petris, Rocòdrom, Idus Martii i Escape Pods han pogut ser gaudits per més de 10.000 persones al món; que esperen ansiosament els nostres propers títols: Through Ice & Snow, Stress Botics, Coral, Safari Splash o Argonauts Quest entre d’altres.

Conscients de les dificultats de l’edició i difusió de jocs de taula, col·laboren amb altres editorials per fer arribar els seus productes al major nombre possible de llars de llarg a llarg del planeta; donen suport als creadors de contingut originals; i fomenten el desenvolupament del joc com a eina pedagògica i de desenvolupament personal amb professors, institucions i associacions.