Ferran Fusté

Aspirant a creador de jocs de taula des del 2022, intento fer arribar els meus prototips fins a la fase de producció, moment en els que es poso a disposició de tothom en format imprimir i jugar, amb llicència CopyLeft. Ja he aconseguit que alguna editorial mostri interés per algun d’ells, ara falta passar a la següent fase, la producció editorial.

Jocs:

            – ///MagLev>

La nostra empresa ferroviària vol aconseguir el contracte per instal·lar una xarxa d’alta velocitat amb trens MagLev de levitació magnètica que connecti les quatre capitals del nostre territori.

Però compte, no som la única empresa que competeix pel contracte, haurem per tant de tenir prou habilitat per presentar el millor projecte abans que les empreses rivals i així guanyar el desitjat contracte.

🚆 Joc de taula de col•locació de fitxes
🚆 De 1 a 4 jugadors
🚆 A partir de 8 anys
🚆 Partides de 30 minuts
🚆 Estratègia, lògica, negociació i atzar
🚆 Individual o en equips
🚆 Col·laboratiu o competitiu

Un joc d’estratègia en el què intervé l’atzar però en què cal utilitzar la lògica i la negociació per assolir el nostre objectiu: arribar al destí abans que cap altre.

            – Quatre Pètals

Joc de cartes divulgatiu per reconèixer plantes remeieres i relacionar-les amb les seves propietats terapèutiques i el seu ús quotidià, a partir de la informació recollida en la Plantipèdia de Remeiers i Remeieres de Girona.
 

            – Gimcana

 

Vols conèixer Girona? Seràs qui visiti més barris i compri més postals?

Amb Gimcana haurem de realitzar la millor ruta per visitar quants més barris millor, administrant els nostres diners i energia per arribar el més lluny possible, utilitzar els poders en el moment adequat, utilitzar les nostres habilitats negociadores en el mercat i evitar que la resta de participants ens apartin del nostre camí.

Joc individual o en equips, en modalitat competitiva o col•laborativa.